Wij hebben afgelopen jaar een Alaska reis gemaakt omdat wij dit al heel lang wilden. Wij hadden echter niet het geld, noch de tijd om deze reis te ondernemen en vandaar dat wij heel blij waren dat wij vorig jaar een forse vakantieuitkering kregen en dat wij extra vrije dagen konden opnemen. Dat betekende dus dat wij onze Alaska reis konden gaan maken. Wij hebben gekeken hoe wij dit konden realiseren en al snel werd het ons duidelijk dat het niet per se verstandig is om een Alaska reis op eigen houtje te gaan maken. Wanneer je hier namelijk niet bekend bent, is de kans groot dat je heel veel geld gaat uitgeven aan zaken die je veel goedkoper had kunnen krijgen. Vandaar dat wij besloten hebben om een bedrijf in te schakelen dat voor ons onze Alaska reis kon organiseren. Wij wilden het graag kleinschalig houden en wij hebben daarom goed gezocht naar mogelijkheden om onze Alaska reis zo goed mogelijk op onze wensen te kunnen afstemmen. Wij zijn toen op het internet gaan zoeken en toen kwamen wij al heel snel terecht op de site van wildalaska.be. Deze site heeft alles wat je je maar kunt bedenken wanneer het gaat over een Alaska reis. Wij hebben de informatie op deze pagina dan ook enthousiast doorgenomen en al snel werd het ons duidelijk dat wij graag met deze mensen op reis wilden gaan. Wij hebben hier heel veel interessante opties gelezen en wij hadden daarom ook al snel voor ogen wat wij hier allemaal konden boeken. Dat was ook precies wat wij zochten en wij zijn daarom heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij hebben meteen even contact met de mensen van dit bedrijf opgenomen om te horen wanneer wij met hen op vakantie konden gaan en wij kregen te horen dat wij konden gaan wanneer wij wilden. Dat was heel prettig en wij hebben daarom meteen gekeken wanneer wij tijd hadden. 

Onze Alaska reis was onvergetelijk 

Wij zijn heel blij dat wij onze Alaska reis via dit bedrijf hebben geboekt, want wij hebben namelijk een onvergetelijk avontuur beleefd. Wij hadden nooit verwacht dat wij zoveel moois te zien zouden krijgen. Wij hebben al heel veel reizen gemaakt, maar deze Alaska reis was veruit de mooiste reis die wij ooit gemaakt hebben. Wij zijn dan ook zeer te spreken over alles wat wij tijdens de reis hebben mogen zien en hebben mogen ontvangen. Het is bijna niet voor te stellen dat je voor zo’n lage prijs zoveel moois kunt zien. Wij zijn dan ook heel blij dat wij onze Alaska reis via deze site hebben geboekt. 

Wij hopen nog een keer op reis te kunnen gaan

Wij hebben een prachtige reis mogen maken en wij zijn heel blij dat wij de mensen van wildalaska hebben gevonden. Hier konden wij namelijk:

  • Een onvergetelijke reis maken 
  • Voor een goede prijs een prachtig deel van de wereld verkennen 
  • Een onvergetelijke herinnering maken 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. U kunt daar ook meer foto’s vinden. 

Categories: Vakantie en Recreatie