Zoekt u nog een fantastische vakantie naar Lapland? Het schitterende noorderlicht zien van heel dichtbij is voor heel veel mensen één van de dingen op hun bucketlist. Een absoluut hoogtepunt voor velen in hun leven, te vinden in het Hoge Noorden. Wilt u graag met een ervaren gids een prachtige vakantiereis maken naar het wonderschone landschap in Lapland? Bekijk dan nu voor alle informatie de website van Xplore the North: xplorethenorth.be/. Het uitzonderlijke landschap beleven vanuit de slee voortgetrokken door echte husky’s is iets wat u echt mee moeten hebben gemaakt in uw leven!

Xplore the North voor een pure en intense noorderlicht ervaring tijdens een Lapland vakantie

Een unieke kans om een fantastische reis te maken met een ervaren gids van Xplore the North team. Allemaal zeer enthousiaste Hoge Noorden liefhebbers met een liefde voor een intense noorderlicht ervaring. Wilt u al jaren deze reis maken en heeft u er niet eerder de tijd voor gehad of geen betrouwbare/niet-commerciële partij gevonden om deze reis mee te maken? Dan hebben wij dé uitkomst! Als u een reis boekt met een van onze gidsen, bent u verzekerd van prachtige bezienswaardigheden, de meeste kans op een pure ervaring met het noorderlicht en een unieke ervaring rijker. Tijdens een Lapland vakantie geniet u daarnaast rondom de Aurora zone van het bijzondere landschap. Wij gaan letterlijk de wildernis in, weg van al het strooilicht en de mensen, voor een bijzondere en intense ervaring tijdens uw vakantie in Lapland! Om uw kansen te optimaliseren voor het zien van het noorderlicht, kunt u het beste een meerdaagse vakantie of expeditie boeken in Lapland. Er is ontzettend veel te zien en op basis van uw wensen kunnen wij uw droomreis op maat in Lapland plannen. De beste tijd om het noorderlicht te zien, is vanaf september tot en met half april. Wilt u het echt heel nauwkeurig weten, dan kunnen wij u uit onze jarenlange ervaring vertellen dat het einde van de winter de allerbeste periode is om het noorderlicht intens te beleven. Dit is van eind februari tot circa 15 april.

Ook in de zomer een Lapland vakantie

Niet alleen in de winter kunt u voor een prachtige vakantie terecht in Lapland via Xplore the North. Wij bieden uiteraard tevens gevarieerde reizen aan in de zomermaanden. Wilt u echt een wildernisavontuur beleven in het schitterende landschap van Lapland? Alleen of wellicht met de hele familie? Op maat maken wij reizen voor jongeren, stellen en groepjes. Uiteraard helemaal in het teken van het magische noorderlicht tijdens de kleurenpracht van de ‘Indian summer’. Een Lapland vakantie via Xplore the North staat garant voor een eigenzinnige mix van avontuur en comfort. Overnachten in heerlijke logies, maar dan echt midden in de wildernis bijvoorbeeld. Op elke locatie is er een eigen programma samengesteld. Zo is elke Lapland vakantie een getuigenis van een ware belevenis op basis van uw wensen.

Lapland vakantie boeken bij Xplore the North:

  • Intense droomvakantie naar Lapland
  • Niet commercieel ingesteld
  • Afgezonderd van de wereld en al het strooilicht
  • Unieke locaties en lodges
  • Mix van comfort en avontuur
  • Jarenlange ervaring
  • De maximale kans om het noorderlicht te beleven
  • Gedurende het hele jaar
  • Schitterend landschap
  • Slee rijden

Bent u verliefd op het noorderlicht en wilt u graag samen met ons Xplore the North team op vakantie naar het prachtige Lapland? Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Op onze website vindt u daarnaast nog een meer informatie, tips en filmpjes om goed voorbereid op Lapland vakantie te gaan: xplorethenorth.be. Tijd om te vertrekken!

Categories: Vakantie en Recreatie