Als je de gasten op jouw feest echt een unieke ervaring wilt geven loont het zeker de moeite om een goochelaar in te huren. Je gasten worden dan actief vermaakt met leuke trucs en dat maakt elk feestje een stuk leuker. Rich Magic (https://www.richmagic.nl/) is een goochelaar met veel ervaring, niet alleen met het goochelen zelf maar ook met goochelen op allerhande feesten en partijen. Hij weet dus als geen ander hoe hij jouw gasten het best kan vermaken en welke trucs bij welk publiek het beste aanslaan. Goochelaar zijn op een feestje is namelijk niet iets dat je zomaar even doet, daar heb je echt wel heel veel ervaring voor nodig. Waarschijnlijk begin je dan te goochelen bij vrienden en familie en oefen je net zo lang tot je alle trucs perfect onder de knie krijgt. Perfectie is namelijk ontzettend belangrijk, als een truc niet 100% perfect wordt uitgevoerd heeft het publiek je zo door, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je op zoek bent naar een goochelaar die absoluut alle fijne kneepjes van het vak onder de knie heeft en precies weet hoe die jouw gasten kan vermaken, kijk dan niet verder en schakel Rich Magic in voor jouw feestje of partij. 

De diensten van deze goochelaar

Je kunt Rich Magic natuurlijk inschakelen als goochelaar op jouw feestje, of misschien wel op de opening van een bedrijf of een ander evenement, maar deze goochelaar biedt zich ook aan voor de volgende diensten:

  • Als podiumact
  • Voor het geven van een goochelworkshop
  • Voor kinderfeestjes vol goochelplezier
  • Als tafelgoochelaar (kleinschalige, meer close-up goochelkunst)
  • Als Beurs Magic, waarbij hij jouw bedrijf eruit laat springen

Zoals je ziet kun je deze goochelaar voor diverse diensten inzetten, maar alles draait natuurlijk om het goochelen en de show die hij geeft. Een show van Rich Magic staat garant oor absolute topkwaliteit op goochelgebied en hele bijzondere entertainment, voor zowel jong en oud. Het moge duidelijk zijn dat hij vele jaren ervaring heeft, want hij heeft alle kunstjes werkelijk perfect onder de knie. Zelfs de geoefende kijker heeft meestal niet door hoe hij je voor de gek houdt en hoe zijn magic werkt. Om die reden is deze goochelaar een van de beste die je maar kunt krijgen voor jouw feestje of partij, en zullen je gasten (of klanten) nog lang napraten over de bijzondere ervaring die ze hebben gehad. 

De ervaring van Rich Magic

Op de website van Rich magic kun je zien dat hij als goochelaar al jarenlange ervaring heeft. Deze heeft hij zelfs opgedaan bij hele grote bedrijven, zoals Plus, ING en de Nederlandse Spoorwegen. Allemaal hebben ze gebruikgemaakt van zijn diensten. En allemaal waren ze uiterst tevreden. Dit kun je ook lezen op de pagina reviews. Daar vind je niets dan lof over de goochelkunsten van Rich Magic, en na het lezen hiervan kun je niet anders dan besluiten dat deze man de beste act is die je maar kunt inhuren op jouw event. Let’s make some magic!

Categories: Vakantie en Recreatie