Er zijn talloze garages in Nederland waar het mogelijk is tweedehands auto’s aan te schaffen. Het is goed om te weten waar dat kan, maar nog beter om te weten welke garage naast occasions ook onderhoud en APK aanbiedt. Zo’n garage tref je aan in Veldhoven. Occasions in Veldhoven koop je bij Van Hest, waar je vervolgens ook je onderhoud kunt laten doen. Ik heb gekozen voor zo’n totaaloplossing bij Van Hest toen ik verleden jaar een tweedehands auto wilde kopen. Mijn oude auto kwam niet meer door de APK zonder enorme kosten te maken, dus ik besloot een nieuwe tweedehands auto te kopen. Ik ben toen gaan kijken naar occasions in Veldhoven, bij Van Hest. Ik woon hier vlakbij en had al eens gezien dat er occasions te koop waren voor goede prijzen. Het leek me goed om eens te gaan kijken welke auto’s er op dat moment in de verkoop stonden. Bovendien wilde ik natuurlijk wat informatie over de auto’s die er stonden. Ik zag vanaf de weg wel dat de prijzen aantrekkelijk waren, maar ik wist niets over de staat van de auto’s. Ik vind het belangrijk de volgende zaken altijd te checken als ik een auto aanschaf:

  • Kilometerstand
  • Staat van de motor
  • APK
  • Staat van de banden
  • Staat van de carrosserie

Aan de bovenstaande zaken is grofweg wel af te lezen hoe goed de auto er nog bij staat. Daarnaast is het goed om te controleren of de distributieriem of -ketting al eens vervangen is. Meestal gebeurt dit bij de eerste grote beurt. Daarnaast zijn de bougies ook belangrijk. Als deze nagenoeg versleten zijn rijdt de auto een stuk minder zuinig. Datzelfde geldt voor de banden en de slijtage aan de banden.

Occasions in Veldhoven van goede kwaliteit

De occasions in Veldhoven, die ik aantrof bij Van Hest, waren over het algemeen van goede kwaliteit. Uiteraard is het bij een tweedehands auto altijd afwachten hoe lang deze doorrijdt. Sommige mensen hebben er jaren plezier van, bij anderen treedt er na een jaar al pech op. Een aantal zaken kun je echter wel ondervangen door vooraf de staat van de auto te controleren. Dat heb ik dus gedaan bij de aanschaf van een van de occasions in Veldhoven. Ik kon zien dat de auto’s gerepareerd waren op de belangrijkste aspecten. Bovendien was er altijd een geldige APK aanwezig. Ik kon er dus zo de weg mee op. Uiteindelijk heb ik ook een van de occasions in Veldhoven gekocht, waar ik nu alweer een paar weken mee rondrijd. Via http://vanhestauto.nl/occasions-veldhoven/ is te lezen welke auto’s er worden aangeboden. Daarnaast is onderhoud ook mogelijk, hierover kun je ook meer lezen op de website. Zo is het eenvoudig verschillende aanbieders van occasions in Veldhoven te vergelijken. Ik ben nog geen betere garage tegengekomen in de omgeving, maar het kan de moeite waard zijn eens rond te kijken.

Vakkundig onderhoud en APK laten uitvoeren

Bij Van Hest zijn er niet alleen occasions (Veldhoven) te koop, maar is het ook mogelijk onderhoud uit te laten voeren. Omdat men hier ervaring heeft met alle merken en bouwjaren is er altijd wel een oplossing te vinden voor het probleem dat zich onder de motorkap bevindt. Ook bijzondere onderdelen zijn via Van Hest te bestellen. Kijk op http://vanhestauto.nl/occasions-veldhoven/ voor meer informatie of kom eens langs voor occasions, in Veldhoven. Veldhoven is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Als u vooraf belt staat er een kop koffie klaar als u langskomt.

Categories: Auto's en Motoren