Diamond painting is de nieuwe rage in Nederland. Vrijwel ieder creatief persoon is bevangen door het virus. Als u net met deze rage begint, dan weet u wellicht niet precies waar u moet beginnen. Hiervoor zijn diamond painting kits een goede oplossing. Met diamond painting kits heeft u alles in huis om te beginnen met de diamantschilderingen, zodat u binnen no time een zelfgemaakt kunstwerk aan de muur hebt hangen. De diamond painting kits schaft u eenvoudig aan bij Creapoint.nl. Wij hebben een groot assortiment diamond painting kids, waardoor u alle basisbenodigdheden in huis heeft voor uw schilderingen. Wij leggen u graag uit hoe u de diamond painting kits aan kunt schaffen en welke varianten wij op onze website aanbieden. Daarnaast leggen wij u ook graag uit hoe diamond painting werkt.

Verschillende varianten van diamond painting kits te verkrijgen

De basis diamond painting kits zijn een goed startpunt om zelf aan de slag te gaan met diamond painting. Hiermee heeft u alle basisonderdelen in huis, waaronder:

  • Een pen
  • Sorteerpakje
  • Blokje was

Indien u de iets uitgebreidere diamond painting kits aanschaft, heeft u ook een stevig pincet en extra hulpstukjes om meerdere steentjes tegelijk te kunnen leggen. Maar hoe werkt diamond painting dan? U begint met een afbeelding, waarop een dun kleeflaagje is aangebracht. Op deze kleeflaag kunt u kleine steentjes aanbrengen door middel van een speciale werkpen of eventueel met een pincet of speciaal potlood. Doordat de steentjes facet geslepen zijn, lijken het stuk voor stuk diamantjes. Op de klevende afbeelding staan symbolen afgebeeld die een kleur aangeven. Ook staat aangegeven of er een rond of vierkant steentje moet worden geplaatst. Zo kunnen de juiste steentjes op de goede plek gelegd worden en ontstaat er een mooie afbeelding. Deze techniek is niet lastig aan te leren, maar vergt wel geduld. Daarom moet u over de juiste basisbenodigdheden beschikken. Deze basisbenodigdheden heeft u dus allemaal in onze diamond painting kits zitten, zodat u direct kunt beginnen aan uw nieuwe hobby. Bij sommige diamond painting kits zitten ook afbeeldingen inbegrepen. Indien u voor een andere kit kiest, dan kunt u de afbeeldingen ook eenvoudig via onze website aanschaffen. Alle producten rondom diamond painting schaft u eenvoudig aan via onze website. U hoeft deze alleen maar in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Boven de 15 euro is het verzenden gratis als het pakket door de brievenbus kan. Bij grotere pakketten worden deze gratis thuisbezorgd vanaf 65 euro. Als u voor 12.00 uur besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis.

Uw adres voor creatieve benodigdheden

Creapoint is uw webshop voor al uw creatieve benodigdheden. Een van onze specialiteiten zijn de producten voor diamond painting. Wij hebben een groot assortiment waardoor u altijd alle basisbenodigdheden voor deze hobby in huis kunt halen. Daarbij garanderen wij altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs en daarbij ook altijd de beste service. Wij kunnen u namelijk alles vertellen over onze producten en hoe u deze het beste kunt gebruiken. Naast onze diamond painting producten kunt u bij ons ook terecht voor decoupage benodigdheden en schilderen op nummer. Zo is er voor ieder wat wils en kunt u volop creatief bezig zijn. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies bij uw bestelling of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.creapoint.nl/.

Categories: Vrije tijd en Hobby