Dit jaar was ik voor het eerst belast met het organiseren van een vrijgezellenfeest voor een vriendin. Mijn vriendin is een echt “meisje meisje”. Als ze er tijd voor had zou ze nu nog met barbies spelen. Het eerste wat bij mij opkwam was dus het huren van een roze limousine. Ik heb de limousine kunnen huren via vallei-limousines.nl

Limousine huren voor een vrijgezellenfeest

Mijn vriendin is al zeven jaar samen met haar vriend en droomt al van kleins af aan van een sprookjesbruiloft met een grote witte jurk. Als we met vriendinnen uit gingen, kwam het onderwerp altijd wel een keer ter sprake. We fantaseerden dan over de bruiloft en hoe wij allemaal bruidsmeisjes werden. Ik zou de “maid of honour” worden en tevens haar getuige. Samen met mijn vriend nam ik ook de taak van ceremoniemeester op me. Belangrijke taak voor mij was dus het organiseren van het vrijgezellenfeest, wat ik nog nooit gedaan had. Naast het huren van een witte limousine voor de grote dag, dacht ik voor het vrijgezellenfeest ook meteen aan het huren van een limousine. Ik heb mijn vriend het idee van een limousine huren ook meteen aan de hand gedaan voor het vrijgezellenfeest van de mannen. Vallei Limousines heeft namelijk ook een Hummer limousine om te huren. Op de dag van het vrijgezellenfeest was het gelukkig erg mooi weer. We zijn begonnen met een heerlijke brunch bij de favoriete brasserie van de bride to be. We zaten heerlijk op het terras met een glaasje prosecco, toen in het zicht van alle terrasgasten de roze limousine langzaam kwam aanrijden en midden voor de brasserie stilhield. Mijn vriendin keek ons veelbetekenend aan en slaakte een kreetje. Onder applaus van de andere terrasgasten, verdwenen we een voor een in de limousine onder begeleiding van de knappe en galante chauffeur. Het huren van de limousine was een schot in de roos. We werden onder het genot van een flesje champagne naar Utrecht gebracht. Toen we uit de limousine waren gestapt hebben we nog een mooie foto laten maken van ons allemaal voor de roze limousine en namen we afscheid van de chauffeur. In Utrecht hebben we een glamour fotoshoot meegemaakt inclusief een uitgebreide verkleedsessie en professionele make-up. Mijn vriendin vond het allemaal geweldig en voelde zich echt een prinses. De heren hebben zich ook kostelijk vermaakt en ook voor hen was het huren van de limousine een mooie aanvulling op het programma en een verrijking van de sfeer van de dag.

Vallei Limousines

Bij Vallei Limousines in Veenendaal kun je een limousine huren in verschillende uitvoeringen, te weten:

  • Chrysler 300c limousine in de kleur roze
  • Chrysler 300c limousine (wit)
  • Hummer H2 limousine (wit)
  • Lincoln Towncar limousine (wit)
  • Porsche Cayenne limousine (wit)

Je kunt bij hen jouw favoriete limousine huren voor elk feest en elke gelegenheid waar jij in stijl naartoe wilt gaan. Vallei Limousines staat bekend om haar professionele chauffeurs en haar scherpe tarieven en zij kan voor verschillende arrangementen zorgen. Vallei Limousines kan ook zorgen voor een drankenpakket, een bloemstuk op de auto of een rode loper. Een fles champagne krijg je er standaard bij.