Vorige jaar ben ik achttien geworden en ik heb mij toen meteen opgegeven voor autorijles. Ik werk namelijk voor een baas die het prettig zou vinden als ik ook in de auto op pad zou kunnen gaan, dus heb ik ervoor gezorgd dat ik mijn roze papiertje snel in huis kon halen. Ik wist niet helemaal waar ik dit zou moeten gaan doen, dus ben ik even op het internet gaan googelen naar goede rijscholen. Ik hoorde heel veel mensen praten over RijschoolDelfin. Deze rijschool kreeg heel goede recensies en bovendien waren de prijzen van deze school laag. Ik heb daarom contact opgenomen met de mensen van deze rijschool en ik heb gevraagd of zij mij nog konden inschrijven als leerling. Dat was geen enkel probleem. De lessen heb ik altijd als heel goed ervaren en binnen de kortste keren had ik mijn rijbewijs. Toen was het voor mij tijd om met het echte werk te beginnen. Ik wilde namelijk ook graag motorrijles in Den Haag volgen bij deze rijschool. Ik had namelijk al heel lang de wens om motorrijles in Den Haag te gaan volgen omdat het mij heerlijk leek om op de motor te kunnen gaan toeren. Vandaar dat ik na het behalen van mijn autorijbewijs meteen motorrijles in Den Haag ben gaan volgen bij de mensen van RijschoolDelfin.nl. Ik had namelijk zulke goede ervaringen met mijn autorijlessen dat ik er zeker van was dat ook mijn motorrijles in Den Haag heel goed zou zijn. Dat bleek inderdaad een juiste aanname te zijn geweest. Ik heb namelijk met heel veel plezier motorrijles in Den Haag weten te volgen en ik ben ook voor dit examen in een keer geslaagd. Ik zou daarom ook deze rijschool aan iedereen aanbevelen omdat ik heel veel geleerd heb waar ik nu nog iedere dag dankbaar voor ben.

Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn motorrijles in Den Haag

Wat ik belangrijk vind is dat een instructeur geduldig is tijdens de lessen. Ik heb namelijk moeite met het leren van nieuwe dingen en dat betekent dat wanneer ik motorrijles in Den Haag neem, ik wat meer tijd nodig heb dan de doorsnee cursist. Vandaar dat het voor mij ook altijd belangrijk is dat mensen bereid zijn om dingen twee keer uit te leggen. Het fijne aan RijschoolDelfin.nl is dat men heel geduldig te werk gaat. Ik heb de lessen dan ook altijd als heel prettig ervaren. Bovendien was de motor die wij gebruikten voor de motorrijles in Den Haag heel goed en dat maakte het heel fijn om hierop te lessen. Ik heb het ook bijzonder gewaardeerd dat je tijdens je motorrijles in Den Haag kleding van deze rijschool kunt huren. Ik wist namelijk in het begin nog niet of het motorrijden echt iets voor mij zou zijn, dus ik wilde niet meteen een hele outfit kopen. Gelukkig hadden ze daar bij deze rijschool alle begrip voor en kon ik dus kleding van hen huren.

Ik raad deze rijschool van harte aan

Ik ben heel blij dat ik hier mijn lessen ben gaan volgen en ik raad iedereen aan om hier ook rijles te gaan volgen. Kortom:

  • hier krijgt u les van vriendelijke en professionele instructeurs
  • ik heb voor een heel goede prijs mijn rijbewijs weten te halen
  • de lessen van deze rijschool worden altijd heel goed opgebouwd

Als u ook graag lessen bij deze rijschool wilt nemen, dan raad ik u aan om even naar RijschoolDelfin.nl te komen kijken. Hier kunt u zich ook opgeven voor les als u dat graag zou willen.

Categories: Auto's en Motoren