Zoekt u in de omgeving Apeldoorn een fietswinkel waar u zowel terecht kunt als u een nieuwe fiets als wel een tweedehands fiets kopen wilt? Of bent u zelfs op zoek naar de elektrische fiets omdat u slecht ter been bent? Wat voor fiets u dan ook wilt hebben, bij bikegigantapeldoorn.nl kunt u zowel een tweedehands fiets kopen in de vorm van een kinderfietsje, een robuuste stadsfiets als een mountainbike. U bent tevens vrij om uw oude fiets bij ons in te leveren. We gaan daar eens goed naar kijken, repareren eventuele schade en maken de fiets goed schoon. Vervolgens kan men uw tweedehands fiets kopen voor een mooi prijsje. Zo is er ten eerste voor ieder wat wils te vinden en is ten tweede niemand een dief van de portemonnee. Het is dan wel geen universiteitsstad, toch zijn er waarschijnlijk heel wat meer fietsen dan auto’s in deze stad op de Veluwe te vinden. En dat is ook niet zo vreemd want er zijn vele basisscholen, middelbare scholen en beroepsopleidingen tot aan een HBO. Daarnaast is de stad niet al te goed waardoor mensen in de buitenwijken ook graag naar hun werk fietsen. Ten slotte bevindt deze stad zich natuurlijk in het grootste natuurpark van Nederland: de Veluwe. Vele inwoners gaan daarom met groot plezier in hun vrije tijd uitstapjes maken naar dit bosachtige gebied.

Bij ons kunt u een tweedehands fiets kopen die aan alle eisen voldoet

U wilt wellicht een tweedehands fiets kopen als u krap bij kas zit maar ook omdat u het vooral als stadsfiets gaat gebruiken. Uw standaard ligt dan wat lager. De kans op diefstal is daarentegen weer een stuk groter. U kunt er allerlei maatregelen tegen nemen om diefstal te voorkomen. Als u bij Bike Gigant een tweedehands fiets kopen gaat dan raden we het u ook zeker aan om in de winkel even bij onze accessoires te kijken. Koop bijvoorbeeld een montagesetje zodat u zelf een lekke band kunt repareren en koop vooral een sterk kettingslot naast het slotje dat er standaard op zit. Ook voor zadelhoesjes, verlichting, fietspompen en fietsbellen zult u bij ons slagen. We helpen u tevens bij het juist afstellen van het zadel en het stuur zodat u na het tweedehands fiets kopen op uw nieuwe aankoop weg kunt fietsen. Dat is een handeling die u wellicht regelmatig moet doen als u kinderen en kinderfietsen hebt. Ze groeien sneller dan u zich kunt voorstellen. Wij maken in ieder geval alle fietsen rijklaar. Dat is namelijk een gratis service van ons.

  • U kunt er vervolgens voor kiezen om het product af te halen in onze winkel,
  • Maar we kunnen de fiets ook op afspraak bij u komen brengen,
  • Mocht u nog twijfels hebben over het tweedehands fiets kopen dan hopen we dat u eventjes langskomt of op een andere manier contact opneemt.

Met meer dan 25 jaar ervaring in huis weten we wat u wilt

Hebt u nog verdere vragen? Bel dan met onze verkopers of monteurs, stuur een e-mail of kom gerust eens bij ons langs. U kunt dan direct een proefrit maken op een fiets waar u wellicht wel in wilt investeren. Zet de auto eens iets vaker aan de kant. Het is niet alleen een stuk gezonder op de fiets, uw conditie gaat er zienderogen op vooruit. Het is in Nederland het ultieme vervoersmiddel, daar staat het land om bekend. En het zal u wellicht zelf sneller van de ene kant van de stad naar de andere kant brengen aangezien u stoplichten en ringwegen kunt vermijden.