Sinds drie weken heb ik een nieuwe baan in de buurt. Ik werkte hiervoor bij een groot bedrijf ongeveer 80 kilometer van mijn woonplaats, maar ik wilde graag een baan waar ik minder ver voor hoefde te reizen. Ik zat vaak 2,5 uur per dag in de auto en dat vond ik erg vervelend. Ik kreeg wel reiskostenvergoeding, maar die tijd was ik elke dag kwijt. Ik vond de baan erg leuk en had veel leuke collega’s, maar ik wilde graag mee tijd optrekken met mijn vriendin en ons dochtertje. Onze dochter is nog erg jong en gaat vroeg in de avond naar bed. Elke keer dat ik thuiskwam van werk lag zij al in bed en dat vond ik erg jammer. Toen ik een vacature bij een bedrijf in de buurt open zag staan besloot ik om te solliciteren. De functie is vergelijkbaar, ik heb alleen wat meer verantwoordelijkheid. Ik was daar in het begin een beetje zenuwachtig over, maar ik heb er nu vertrouwen in dat ik het kan. Het bedrijf bevindt zich op slechts 5 kilometer van ons huis en hierdoor ben ik veel minder reistijd kwijt. We hebben een auto in het gezin en mijn vriendin wilde graag de auto gebruiken voor boodschappen en andere taken. Het leek ons een goed idee om een Vespa te kopen, zodat ik daarmee naar mijn werk kan. Een nieuwe Vespa kopen in Venlo zou veel goedkoper zijn dan een nieuwe auto kopen en met een Vespa kan ik gemakkelijk naar mijn nieuwe werk rijden. We dachten dat er een aantal bedrijven in de buurt zouden zijn waar ik een Vespa kon kopen en vorige week besloten we om op zoek te gaan.  

Een nieuwe Vespa kopen bij Venloscooters.nl

Online hadden we een aantal winkels gevonden in de buurt die scooters verkopen. We wilden graag de Vespa van te voren zien, zodat ik een testritje kon maken. Ik had al jaren niet meer op een scooter gereden, maar ik dacht dat ik het nog steeds zou kunnen. We besloten om langs de verschillende bedrijven te rijden, zodat we de prijzen van de scooters konden vergelijken. Een van de bedrijven die we hadden gevonden was Venloscooters.nl. Op hun website http://venloscooters.nl/ zagen we dat ze ook scooters konden repareren, dat vonden wij alvast handig om te weten. We hadden de verschillende verkooppunten bezocht en ik had een aantal Vespa scooters gevonden die ik mooi vond. Ik besloot echter om een Vespa te kopen bij Venloscooters.nl. Ik zag hier een scooter die ik erg mooi vond en ik kon hier voor een goede prijs de Vespa kopen. Het bedrijf had ook een aantal tweedehands scooters te koop, maar ik wilde graag een nieuwe. Ik verwacht dat ik minder vaak problemen met een nieuwe scooter heb. Ik kon de Vespa na de koop direct meenemen en dat vond ik erg fijn, zodoende kon ik de volgende dag al met de scooter naar mijn werk.

Erg blij met de nieuwe scooter

Ik gebruik mijn nieuwe scooter nu een week en ik ben er erg blij mee. Ik ben snel op mijn werk, waarschijnlijk even snel als ik met de auto zou gaan. De scooter gebruikt zeer weinig benzine, waardoor we veel geld kunnen besparen. De scooter is erg mooi en rijdt gemakkelijk. Een Vespa kopen bij Venloscooters.nl was een goed idee.

  • Ik zag bij dit een bedrijf een mooie scooter
  • Ik kon hier goedkoop een Vespa kopen
  • Je kan hier ook je scooter laten repareren
  • De scooter rijdt erg lekker en zuinig
Categories: Auto's en Motoren