Bent u opzoek naar een beurt voor uw caravan in Twente? Dan bent u bij herca aan het juiste adres. Het bedrijf beschikt over een moderne en hele ruime werkplaats waar onderhoud en reparatie voor uw caravan, camper, paardentrailer of aanhangwagen uitgevoerd kan worden. Dit alles gebeurt in Twente. 

Werkzaamheden

herca biedt verschillende werkzaamheden als het gaat om onderhoudt voor de caravan in Twente:

  • Onderhoudsbeurten: het bedrijf adviseert om uw caravan een beurt tegen om de twee jaar, bij intensief gebruik elk jaar. herca biedt twee soorten beurten: een grote en een kleine. Bij de kleine caravan beurt worden de banden, gas remmen, onderstel en buitenverplichting gecontroleerd. Bij de grote caravan beurt wordt de hele caravan gecontroleerd, alle onderdelen. Dit wordt gedaan in de werkplaats in Twente.
  • Schadetaxties/schadeherstel: het bedrijf doet alles op het gebied van schadeherstel, van krasjes tot complete vervanging van onderdelen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een schade expert zou langs komen om alles met u te bespreken.
  • Montage movers: het bedrijf repareert uw mover bij schade.
  • Montage airco’s: het bedrijf repareert uw airco bij schade.
  • Montage satelliet installaties: zo mist u nooit meer uw favoriete televisie zender op vakantie. 
  • Montage fietsendragers: het bedrijf verkoopt fietsendragers en repareert deze.
  • Repareren van verende caravanvloeren: veert uw caravan vloer? Geen zorgen dit kan herca voor u oplossen.
  • Overige reparaties.

herca is al jarenlang in het vak als het gaat om een caravan beurt in Twente. De ervaring zorgde ervoor dat het bedrijf kon uitgroeien tot experts op caravan gebied. Het bedrijf bezit kennis, een professionele werkplaats en diverse moderne apparatuur waardoor het instaat is een uw caravan een beurt te geven in Twente. Het bedrijf vindt een goede prijs/kwaliteit verhouding belangrijk en biedt daarom een scherpe prijs.

Bij schade kunt u contact opnemen bij herca. Het bedrijf stuurt een schade expert die de definitieve schade en het bedrag voor de reparatie zou vast stellen. In overleg wordt bepaald welke reparaties uitgevoerd gaan worden en op welke manier. U kunt terecht voor alle soorten schade: van krasjes en hagelschade tot vervanging van complete onderdelen. Het bedrijf werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen voor de juiste afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. 

Aanbod

herca is een kampeerwinkel die artikelen aanbied op het gebied van kamperen. Hierbij kan u denken aan slaapzakken, luchtbedden, koelboxen, koeltassen, tenten, vloerkleden, voortenten, luifels, familietenten, tunneltenten, barbecues, campingservies, campingpannen, kookstelen, caravanaccessoires, gasflessen enz.

Daarnaast verkoopt herca ook een groot assortiment aanhangeronderdelen zoals: breekkabels, wiellagers, oploopremmen, neuswielen, koppelingen, achterlichten, verloopstickers enz.

Naast onderdelen verkoopt herca ook tweede hands caravans en campers. Of wilt u van uw oude caravan of camper af? Deze verkoopt Hereca ook voor u! Bij het zoeken naar een nieuwe caravan kan u zelf bepalen welke conditie, merk, prijs, bouwjaar, gewicht, slaapplaats en indeling van de slaapplaats de caravan of camper moet hebben. Dit zorgt ervoor dat herca altijd de juiste caravan of camper voor u heeft!

Op de website kan u een ruim aanbod van boeren campings in Twente vinden. Hier kan u kamperen maar ook uw caravan stallen. 

Dus bent u opzoek naar kampeer artikelen of moet uw caravan een beurt in omgeving Twente? Neem dan contact op met herca of kom langs in de kampeerwinkel!

Categories: Auto's en Motoren